Jaloezieën kopen in Sint-Huibrechts-Hern: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Sint-Huibrechts-Hernse huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Sint-Huibrechts-Hern, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Huibrechts-Hernse woonst regelen. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Sint-Huibrechts-Hern groter is. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan effectief het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Huibrechts-Hern, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Huibrechts-Hern. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Onze specialisten in Sint-Huibrechts-Hern weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om kwalitatief, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Sint-Huibrechts-Hern. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Sint-Huibrechts-Hern. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt