Jaloezieën van Diaz in Sint-Joris-Winge: tijdloze en moderne raambekleding

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Sint-Joris-Wingse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht in Sint-Joris-Winge, bij één van onze lokale verdelers.

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woning in Sint-Joris-Winge groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Sint-Joris-Winge, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Sint-Joris-Winge. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen makkelijk in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Sint-Joris-Winge weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Joris-Wingse woonst. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren, daar streven we naar. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Sint-Joris-Winge. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Sint-Joris-Winge. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt