Jaloezieën kopen in Sint-Katherina-Lombeek: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw huis in Sint-Katherina-Lombeek. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht in Sint-Katherina-Lombeek, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Katherina-Lombeekse huis. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Sint-Katherina-Lombeek groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Sint-Katherina-Lombeek waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Sint-Katherina-Lombeek. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele buiging ontstaan. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog houdt. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Sint-Katherina-Lombeek. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Sint-Katherina-Lombeek. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Sint-Katherina-Lombeek. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt