Jaloezieën voor je woning in Sint-Kruis-Winkel: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw huis in Sint-Kruis-Winkel. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Sint-Kruis-Winkel, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Kruis-Winkel. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen makkelijk in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Sint-Kruis-Winkel weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Kruis-Winkelse huis. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Sint-Kruis-Winkel groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Kruis-Winkel, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Sint-Kruis-Winkel. Met de hulp van onze specialisten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Sint-Kruis-Winkel. Tot snel!

Onze winkels in de buurt