gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Sint-Laureins: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw huis in Sint-Laureins. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Sint-Laureins, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Laureinse woning zo geregeld. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Sint-Laureins: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woonst in Sint-Laureins een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje knusser en compacter aanvoelt. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Sint-Laureins waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Laureins. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele kromming zien ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog houdt. Twijfel je nog? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Sint-Laureins. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Sint-Laureins. Met de hulp van onze vakmensen verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Sint-Laureins. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt