Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Sint-Margriete-Houtem

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Sint-Margriete-Houtemse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Sint-Margriete-Houtem, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Margriete-Houtemse huis zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Sint-Margriete-Houtem. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze variabelen in het oog te houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Sint-Margriete-Houtem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout keuken

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Sint-Margriete-Houtem groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Sint-Margriete-Houtem, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Sint-Margriete-Houtem. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Sint-Margriete-Houtem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt