Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Sint-Maria-Latem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woonst in Sint-Maria-Latem. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht in Sint-Maria-Latem, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woning in Sint-Maria-Latem. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Twijfel je nog? De vakmannen van Diaz in Sint-Maria-Latem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woning in Sint-Maria-Latem een stuk groter. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Sint-Maria-Latem, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Maria-Latemse huis. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Sint-Maria-Latem. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Maria-Latem. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt