Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Sint-Maria-Lierde

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Sint-Maria-Lierdse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Sint-Maria-Lierde.

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Sint-Maria-Lierde. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Sint-Maria-Lierde. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen hout living

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je huis in Sint-Maria-Lierde groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Kom gerust langs bij je verdeler in Sint-Maria-Lierde en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Maria-Lierdse woning. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Sint-Maria-Lierde. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Sint-Maria-Lierde. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt