Jaloezieën voor je woning in Sint-Martens-Voeren: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw Sint-Martens-Voerense woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Sint-Martens-Voeren, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Martens-Voerense huis zo geregeld. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Sint-Martens-Voeren groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Sint-Martens-Voeren waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Martens-Voeren. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakspecialisten in Sint-Martens-Voeren. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en smaakvol werk afleveren, daar streven we naar. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Sint-Martens-Voeren. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Sint-Martens-Voeren. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt