Jaloezieën voor je woning in Vlezenbeek: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw huis in Vlezenbeek. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Vlezenbeek.

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlezenbeekse woonst. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Vlezenbeek. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom zeker eens langs bij onze vakkenners in Vlezenbeek. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in Vlezenbeek groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. We nodigen je met plezier uit in Vlezenbeek waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, functioneel en stijlvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Vlezenbeek. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Vlezenbeek. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt