Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Volkegem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Volkegemse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Volkegem.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Volkegemse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woonst in Volkegem groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Volkegem en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Volkegem. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakspecialisten in Volkegem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Volkegem. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Volkegem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt