Jaloezieën kopen in Vorst: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw woning in Vorst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Vorst, bij één van onze lokale verdelers.

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Vorst groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Vorst en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vorstse woonst regelen. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Vorst. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Vorst. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen.

Bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Vorst. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Vorst. Tot snel!

Onze winkels in de buurt