Jaloezieën voor je woning in Waarschoot: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Waarschoot. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Waarschoot, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Waarschootse woning. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Waarschoot. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Twijfels of vragen? Onze specialisten in Waarschoot weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in Waarschoot groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Waarschoot en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Waarschoot. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Waarschoot. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt