gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Waasmunster: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw Waasmunsterse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Waasmunster, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Waasmunster. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Waasmunster. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Waasmunsterse woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Waasmunster: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Waasmunster groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan werkelijk het geval is. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Waasmunster, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Waasmunster. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Waasmunster. Tot snel!

Onze winkels in de buurt