Jaloezieën voor je woning in Wambeek: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Wambeek. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Wambeek, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Wambeekse woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je huis in Wambeek groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Wambeek en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Wambeek. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen gemakkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakmannen in Wambeek weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om stevig, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Wambeek. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Wambeek. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt