gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in 'S Gravenwezel voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in 'S Gravenwezel: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in 'S Gravenwezel? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in 'S Gravenwezel. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van 'S Gravenwezel zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. roze rolgordijnen bureau

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je woning hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij 'S Gravenwezel een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De experten van Diaz in de buurt van 'S Gravenwezel helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van 'S Gravenwezel: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij 'S Gravenwezel. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in 'S Gravenwezel écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt