gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Aartselaar voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Aartselaar: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Aartselaar? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Aartselaar. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Aartselaar je zeker verder helpen.

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Aartselaarse woonst.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. transparante rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Aartselaarse huis een eigen specifieke functie.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Aartselaarse huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Aartselaar een uitgebreid gamma van stoffen terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze specialisten in de buurt van Aartselaar weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Aartselaar: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Aartselaar. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Aartselaar écht toe doet. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt