gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Affligem: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Affligem: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Affligem? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Affligem. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Affligem zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook geproduceerd door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Affligemse woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Verschillende stofkeuze

De verschillende ruimtes in je Affligemse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Affligem een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? Onze specialisten in de buurt van Affligem weten wat je nodig hebt. roze rolgordijnen bureau

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Affligemse woning een eigen specifieke functie.

Made in Belgium

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Affligem: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Affligem. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Affligem. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt