gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Antwerpen voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Antwerpen: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Antwerpen? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Antwerpen. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Antwerpen helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Antwerpse huis een eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte van je Antwerpse huis is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Antwerpen een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De specialisten van Diaz in de buurt van Antwerpen helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook geproduceerd door gedreven interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Antwerpse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Antwerpen: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Antwerpen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Antwerpen. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt