gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Appelterre-Eichem: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Appelterre-Eichem: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Appelterre-Eichem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Appelterre-Eichem. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Appelterre-Eichem zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz wil enkel hoge kwaliteit afleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gedreven vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Stofsoorten

Iedere ruimte in je huis heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Appelterre-Eichem een uitgebreid gamma van stoffen terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? Onze vakkenners in de buurt van Appelterre-Eichem helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Appelterre-Eichem: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Appelterre-Eichem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Appelterre-Eichem écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt