gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Aspelare voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Aspelare: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Aspelare? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Aspelare. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Aspelare helpen onze experten je graag verder.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je huis is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Aspelare een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De experten in de buurt van Aspelare helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet betekent? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door toegewijde vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst. transparante rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Aspelare: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Aspelare. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Aspelare. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt