Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Asper: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Asper: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Asper? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat verbaast ons niet. Bij het inkleden van je woonst in Asper vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Asper je zeker verder helpen.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Da's begrijpelijk. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig. roze rolgordijnen bureau

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Asper een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Asper helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Asper: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Asper. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Asper. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt