Diaz rolgordijnen kopen in Assebroek: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Assebroek: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Assebroek? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Assebroek. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze specialisten in de buurt van Assebroek.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie. verduisterende rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit opleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig. transparante rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Assebroek een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De experten van Diaz in de buurt van Assebroek helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door gedreven vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Assebroek: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Assebroek. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Assebroek. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt