Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Avekapelle: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Avekapelle: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Avekapelle? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Avekapelle. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Avekapelle je zeker verder helpen.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Avekapelle een uitgebreid gamma van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Avekapelle helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat precies wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je woonst. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Avekapelle: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Avekapelle. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Avekapelle écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt