Diaz rolgordijnen in Avelgem: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Avelgem: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Avelgem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Avelgem. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Avelgem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoge kwaliteit leveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Avelgemse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Avelgemse woonst een eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Avelgemse huis is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Avelgem een uitgebreid gamma van stoffen aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Avelgem weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Avelgem: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Avelgem. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Avelgem. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt