gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Avelgem? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Avelgem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Avelgem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Avelgem. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Avelgem helpen onze vakkenners je graag verder.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Avelgemse woning hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Avelgem terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Avelgem helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Avelgemse woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Avelgemse huis tot zijn recht.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Avelgem: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Avelgem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Avelgem écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt