gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Baardegem: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Baardegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Baardegem? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Baardegem. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Baardegem zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Baardegem een uitgebreid gamma van stoffen aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Baardegem helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Baardegem: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Baardegem. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Baardegem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt