gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Baardegem? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Baardegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Baardegem? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Baardegem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte van je Baardegemse woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Baardegem een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakkenners in de buurt van Baardegem helpen je graag.
verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee willen zeggen? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Baardegemse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Baardegemse huis z'n eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar kunnen we inkomen. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Baardegem: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Baardegem. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Baardegem het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt