gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Beersel? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Beersel: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Beersel? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Beersel zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Beerselse huis een eigen specifieke functie.
verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee willen zeggen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding vervaardigd door vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Beerselse woonst.

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Beersel handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.
roze rolgordijnen bureau

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je Beerselse woonst heeft een andere indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Beersel een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze specialisten in de buurt van Beersel weten wat je nodig hebt.

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Beersel: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Beersel. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Beersel écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt