Diaz rolgordijnen in Beersel voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Beersel: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Beersel? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Bij het inkleden van je huis in Beersel vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Beersel helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat nu precies betekent? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Beerselse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Beerselse woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Beersel een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? Onze Diaz-experten in de buurt van Beersel helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Beerselse woonst z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Beersel: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Beersel. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Beersel écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt