gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Beigem

Rolgordijnen van Diaz Beigem: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Beigem? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Beigem. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Beigem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Beigemse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Beigem een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze specialisten in de buurt van Beigem weten wat je nodig hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, snel én gemakkelijk.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet betekent? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Beigemse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Beigemse woning een eigen specifieke functie.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Beigem: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Beigem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Beigem het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt