gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Berendrecht: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Berendrecht: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Berendrecht? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Berendrecht. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Berendrecht je zeker verder helpen.

Made in Belgium

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft een andere indeling. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Berendrecht een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Berendrecht weten wat je nodig hebt. elektrische rolgordijnen living

Automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding vervaardigd door vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Berendrecht: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Berendrecht. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Berendrecht. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt