gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Beringen

Diaz rolgordijnen in Beringen: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Beringen? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Beringen. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Beringen helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Beringense huis tot zijn recht. verduisterende rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit opleveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig. elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Beringense woning is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Beringen een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Beringen helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Beringense woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Beringen: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Beringen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Beringen het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt