Diaz rolgordijnen in Berlaar voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Berlaar: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Berlaar? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Berlaar. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Berlaar.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Berlaarse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Berlaar een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? De experten van Diaz in de buurt van Berlaar helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij bieden verschillende prijstakken aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Berlaarse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we maar al te goed. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig. transparante rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Berlaarse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Berlaar: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Berlaar. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Berlaar het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt