Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Bertem: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Bertem: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Bertem? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Bertem. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Bertem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Op Belgische bodem samengesteld

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Bertemse woonst een eigen specifieke functie elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Bertemse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Bertem een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels bij je keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Bertem helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies betekent? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Bertemse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Bertem: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Bertem. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Bertem. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt