gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Bevere: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Bevere: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Bevere? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Bevere. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Bevere helpen onze specialisten je graag verder.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door toegewijde vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Bevere een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? De Diaz-experten in de buurt van Bevere weten wat je nodig hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Elk rolgordijn in jouw woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Bevere: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Bevere. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Bevere écht het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt