Diaz rolgordijnen in Beveren voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Beveren: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Beveren? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Beveren. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van Beveren geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw Beverse huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? Wij bieden verschillende prijscategorieën aan. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakmannen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Beverse woonst.

Op Belgische bodem vervaardigd

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. roze rolgordijnen bureau

Automatische bediening voor ultiem comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Beverse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Beveren een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Beveren helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Beveren: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Beveren. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Beveren. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt