gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Beveren-Aan-De-Ijzer: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Beveren-Aan-De-Ijzer: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Beveren-Aan-De-Ijzer? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Beveren-Aan-De-Ijzer. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Beveren-Aan-De-Ijzer geven je maar al te graag keuze-advies!

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. transparante rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid gamma van stoffen bij onze verdeler nabij Beveren-Aan-De-Ijzer terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Beveren-Aan-De-Ijzer weten waar je nood aan hebt.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gedreven interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Beveren-Aan-De-Ijzer: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Beveren-Aan-De-Ijzer. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Beveren-Aan-De-Ijzer. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt