gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Binkom: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Binkom: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Binkom? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Binkom. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Binkom helpen onze vakmensen je graag verder.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit afleveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je huis is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Binkom een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Binkom weten waar je nood aan hebt. roze rolgordijnen bureau

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Binkom: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Binkom. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Binkom écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt