gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Blanden? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Blanden: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Blanden? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Blanden geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw Blandense woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Blanden telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.
elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Blandense woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Blandense woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Blanden een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Blanden weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Blanden: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Blanden. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Blanden. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt