Diaz rolgordijnen in Bocholt voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Bocholt: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Bocholt? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Bocholt. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Bocholt zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door toegewijde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Bocholtse woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Verschillende stofkeuze

De verschillende ruimtes in je Bocholtse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Bocholt een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Bocholt weten waar je nood aan hebt.

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Bocholtse woonst tot zijn recht.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Bocholt: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Bocholt. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Bocholt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt