gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Bommershoven? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Bommershoven: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Bommershoven? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Bommershoven helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Bommershovense woning heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Bommershoven een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Bommershoven weten wat je nodig hebt.
verduisterende rolgordijnen living

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gemotiveerde vakmensen. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Bommershovense woonst.
roze rolgordijnen bureau

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Bommershoven handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Bommershovense huis z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Bommershoven: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Bommershoven. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Bommershoven. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt