Diaz rolgordijnen in Boom: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Boom: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Boom? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Boom. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze specialisten in de buurt van Boom.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden je verschillende prijscategorieën aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gemotiveerde vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Boomse woonst. verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Boomse woning is anders ingedeeld. Daarom kan je voor een uitgebreid gamma van stofsoorten bij onze verdeler nabij Boom terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De experten van Diaz in de buurt van Boom helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Boomse woning een eigen specifieke functie.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Boom: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Boom. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Boom écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt