Diaz rolgordijnen kopen in Borgloon: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Borgloon: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Borgloon? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Borgloon. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Borgloon helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Loonse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Loonse woning z’n eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Loonse woning is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Borgloon een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakkenners in de buurt van Borgloon helpen je graag.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Borgloon: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Borgloon. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Borgloon écht het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt