Diaz rolgordijnen in Borsbeke voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Borsbeke: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Borsbeke? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Borsbeke. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Borsbeke helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Op Belgische bodem geproduceerd

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie. transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Borsbeke een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze Diaz-experten in de buurt van Borsbeke helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Borsbeke: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Borsbeke. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Borsbeke écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt