gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Bottelare voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Bottelare: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Bottelare? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Bottelare. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Bottelare zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door toegewijde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. roze rolgordijnen bureau

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Bottelare een uitgebreid gamma van stoffen aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De specialisten van Diaz in de buurt van Bottelare helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Bottelare: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Bottelare. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Bottelare. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt