Diaz rolgordijnen in Boutersem voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Boutersem: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Boutersem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Boutersem. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Boutersem helpen onze specialisten je graag verder.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Boutersemse woning is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Boutersem een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Boutersem weten waar je nood aan hebt. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet betekent? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Boutersemse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Boutersemse huis een eigen specifieke functie transparante rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Boutersem: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Boutersem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Boutersem. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt