Diaz rolgordijnen kopen in Brakel: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Brakel: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Brakel? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Brakel. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Brakel je zeker verder helpen.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook geproduceerd door gemotiveerde vakmannen. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Brakelse woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Brakelse huis een eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Brakelse woning is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Brakel een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze specialisten in de buurt van Brakel weten waar je nood aan hebt.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Brakel: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Brakel. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurspecialisten. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Brakel écht het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt