Diaz rolgordijnen in Burst voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Burst: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Burst? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Burst. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Burst zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft een andere indeling. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Burst een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De experten in de buurt van Burst helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Toegewijde interieurspecialisten maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Burst: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Burst. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Burst. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt