gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Daknam voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Daknam: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Daknam? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Daknam. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Daknam je zeker verder helpen.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. roze rolgordijnen bureau

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je huis is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Daknam een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? De experten van Diaz in de buurt van Daknam helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Daknam: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Daknam. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Daknam. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt