gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in De Moeren: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz De Moeren: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in De Moeren? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in De Moeren. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van De Moeren helpen onze specialisten je graag verder.

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit opleveren. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. roze rolgordijnen bureau

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij De Moeren een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? De experten van Diaz in de buurt van De Moeren helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van De Moeren: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij De Moeren. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in De Moeren. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt