gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in De Pinte: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz De Pinte: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in De Pinte? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in De Pinte. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van De Pinte zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er zijn dus heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Pintese woning z’n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Pintese huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij De Pinte een uitgebreid gamma van stofkeuze terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De experten in de buurt van De Pinte helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, gemakkelijk én veilig.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Pintese woonst.

Onze verdeler in de buurt van De Pinte: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij De Pinte. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmannen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in De Pinte écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt