gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Deurne? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Deurne: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Deurne? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Deurne. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Deurne geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Deurnese huis z'n eigen specifieke functie.
transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies betekent? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Deurnese woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Deurnese huis is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Deurne een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Deurne helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Deurne: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Deurne. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Deurne. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt